Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Purmerend

Uitvaart in Purmerend

Nu u op zoek bent naar het regelen van een uitvaart in Purmerend bent u waarschijnlijk een afscheid aan het voorbereiden. Wellicht kunt u er vast voor kiezen om een intakeformulier in te vullen. Aan de hand daarvan weet u gelijk welke informatie een uitvaartondernemer nodig heeft om het afscheid te kunnen realiseren. Uitvaartcentrum Purmerend heeft alles in huis wat een mooi afscheid kan garanderen, maar de persoonlijke inbreng is vaak het belangrijkst. De woorden van de familie en vrienden, de beelden die getoond worden, de begeleidende muziek. Alles om het leven van uw dierbare zo goed mogelijk in beeld te brengen. Waar u ook voor kiest, Uitvaartcentrum24 helpt u bij het realiseren ervan.

Stijlvolle en persoonlijke uitvaart in Purmerend

Ieder mens is anders. Dus ook elke uitvaart zal anders zijn. De een kiest voor een uitgebreide plechtigheid, met ook een condoleance die voorzien is van allerlei speciale consumpties. Wellicht omdat dit past bij de nagedachtenis aan de overledene. Voor een ander voelt een intieme plechtigheid juist veel prettiger, sober en toch stijlvol. Juist omdat elk mens verschillend is, is het belangrijk een passend afscheid te regelen. Een uitvaart in Purmerend is daarvoor uitstekend geschikt. In Uitvaartcentrum Purmerend zult u met Uitvaartcentrum24 een afscheid naar uw wensen realiseren.

Grote of kleine aula voor uitvaart in Purmerend

Afhankelijk van het aantal aanwezigen bij de uitvaart, kunt u uw voorkeur voor een aula bepalen. De grote aula beschikt over 50 zitplaatsen en daarbij kunnen nog zo’n 20 mensen blijven staan. Alle faciliteiten zijn verder aanwezig om de uitvaartplechtigheid goed te laten verlopen. In de kleine aula passen maximaal 30 mensen. Hier kunt u een intiem afscheid laten plaatsvinden, waarbij u tegelijk of naderhand ook consumpties kunt nuttigen. Een soort koffiekamer en aula in één dus. Gezamenlijk herinneringen ophalen helpt bij het verwerken van het verlies. Hoe groot het gemis ook is.

Beeld en geluid bij uitvaart in Purmerend

Tijdens de uitvaart in Purmerend kunt u in de verschillende aula’s beelden vertonen van de overledene, of dit nu filmpjes zijn of alleen foto’s, alles is mogelijk. Ook muziek die past bij uw dierbare of die de overledene misschien zelf al had uitgezocht, kunt u laten horen. Hoe confronterend het soms ook is, het zorgt ervoor dat alle aanwezigen echt al hun herinneringen aan de overledene naar boven laten komen. Mooie herinneringen die gedeeld kunnen worden, tijdens de condoleance met eventueel een hapje en een drankje. Juist dit maakt elke uitvaart uniek.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Hoe u ook wilt dat het afscheid van uw dierbare vorm krijgt, alles is bespreekbaar. Uw wensen voor een uitvaart in Purmerend zijn leidend. Samen met uw uitvaartverzorger van Uitvaartcentrum24 zult u uw wensen vertaald zien naar een afscheid op maat. Uniek en persoonlijk.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Purmerend, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.

Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumpurmerend.nl.

First slide

Koffiekamer

First slide

Aula

First slide

Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster